top of page

Shadowliner

Ook wel shadedliner of cat-eyes genoemd, is een semi-permanente make-up techniek waarbij pigmenten worden gebruikt om een eyeliner-effect te creëren.

 

Het is vergelijkbaar met de traditionele PMU eyeliner maar in plaats van een strakke lijn wordt er een schaduweffect gecreëerd langs de wimperlijn met een uitloop (wing) op het einde.

_edited.jpg

Het is een procedure waarbij pigment in de bovenste laag van de huid van de wimperlijn wordt aangebracht met behulp van een elektrisch apparaat met een fijne naald. De pigmenten worden op een subtiele manier opgebouwd om de gewenste schaduweffecten te creëren.

 

Shadowliner biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele eyeliner. Het resultaat is meer natuurlijk en zachter waardoor het geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele make-up look. Het kan ook worden gebruikt om de ogen te vergroten en meer diepte en dimensie te geven aan de oogopslag.

 

Het doel is een natuurlijk resultaat. Ben je een uitgesproken make-up look gewend dan zul je toch altijd achteraf nog make-up moeten aanbrengen om die make-up look te verkrijgen.

 

Hoe bereid ik me het beste voor op de behandeling?

Drink geen alcoholische of cafeïne houdende dranken 24u voor de behandeling. En laat de behandeling niet toepassen onder invloed van drugs.

Hou er rekening mee dat de ogen nadien 24u niet nat mogen worden en dingen zoals make-up, zon, zwemmen, gelaatsverzorgingen, botox en sauna de eerste 2 weken vermeden moeten worden.

Overleg met arts indien:

- minder dan 4 maanden zwanger (infecties)

- hepatitis, diabetes, hart- en vaatziekten

- bij gebruik bloedverdunners, cortisone en roaccutane

MAR10 dag  (13).png

Voorafgaand

Voorafgaand worden de ogen verdoofd, uitgemeten en wordt de basislijn getekend.

MAR10 dag  (12).png

Na de 1ste behandeling

Na de eerste behandeling vervaagd de kleur nog tot 40%. Er is daarom een bijwerking binnen 3 maanden vereist om het gewenste resultaat te verkrijgen.

MAR10 dag  (4).png

Resultaat

Het resultaat van shadowliner blijft doorgaans 2 tot 4 jaar zichtbaar afhankelijk van factoren zoals huidtype, levensstijl en verzorging. De zichtbaarheid van het resultaat kan verlengd worden door middel van een bijwerking.

bottom of page