top of page

Hennabrows

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen in model gebracht met behulp van epilatie en henna.

Hennabrows

Bij epilatie van de wenkbrauwen wordt de haarwortel verwijderd waardoor het haartje tijdelijk (2-4 weken) zal wegblijven. Nadien groeit er een nieuw haartje. De wenkbrauwen worden eventueel ook wat bijgeknipt indien nodig.

De wenkbrauwen worden vervolgens geverfd met henna in de gewenste kleur. Meestal adviseren we een kleur die aansluit bij de eigen haar- en wenkbrauwkleur. Deze kleur is zichtbaar op de haartjes maar ook duidelijk op de huid waardoor een vollere wenkbrauwvorm bekomen wordt. Dit is het grote verschil met gewone wenkbrauwverf waarbij de zichtbaarheid op de huid een stuk minder is.

De meeste mensen kiezen voor hennabrows als tijdelijke optie om voor zichzelf te bepalen of de permanentere versie (Powderbrows) iets voor hun is of niet. Nadien kan er altijd nog overgeschakeld worden op Powderbrows.

Hoe bereid ik me het beste voor op de behandeling?

Kom zonder wenkbrauw make-up naar je afspraak.

Hou er rekening mee dat de wenkbrauwen nadien 24u niet nat mogen worden.

MAR10 dag  (6).png

Voorafgaand

Voor de epilatie wordt de huid gereinigd en voor het aanbrengen van de henna wordt de wenkbrauw gemeten en afgetekend.

17878533413144304_edited.png

Vlak na de behandeling

De wenkbrauwen ogen de eerste dagen wat donkerder dan het gewenste resultaat tenzij voor een heel lichte kleur gekozen wordt. 

571691E5-5FB8-47C7-BDFB-4B99AF809EED_edi

Resultaat

Na een paar dagen hebben de wenkbrauwen de gewenste kleur. Het resultaat is 4-6 weken zichtbaar.

 

Het is aangeraden de wenkbrauwen na de behandeling zo weinig mogelijk te reinigen om zolang mogelijk plezier te hebben van het resultaat. 

bottom of page