top of page

Behandelingen

"Life is too short to have poor selfcare!"

Professionele wenkbrauwen.webp
Professionele wenkbrauwen.webp

Shapen van wenkbrauwen

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen in model gebracht met behulp van epilatie en wenkbrauwverf.

 

Bij epilatie van de wenkbrauwen wordt de haarwortel verwijderd waardoor het haartje tijdelijk (2-4 weken) zal wegblijven. Nadien groeit er een nieuw haartje.

571691E5-5FB8-47C7-BDFB-4B99AF809EED_edited.png

Hennabrows

De wenkbrauwen worden in model gebracht met behulp van epilatie en henna.

 

De wenkbrauwen worden vervolgens geverfd met henna in de gewenste kleur. Meestal adviseren we een kleur die aansluit bij de eigen haar- en wenkbrauwkleur. Deze kleur is zichtbaar op de haartjes maar ook duidelijk op de huid waardoor een vollere wenkbrauwvorm bekomen wordt.

Lashlift

Een lashlift of wimperlift behandeling is een behandeling waarbij de wimpers vanaf de wortel worden gelift om een vollere uitstraling te creëren. 

 

Een lashlift of wimperlift behandeling is een behandeling waarbij de wimpers vanaf de wortel worden gelift om een vollere uitstraling te creëren. 

Powderbrows

Powder brows, ook wel bekend als ombre brows of shading brows, is een semi-permanente make-up techniek voor de wenkbrauwen.

 

Het is een techniek waarbij pigment in de bovenste laag van de huid wordt aangebracht met behulp van een elektrisch apparaat met een fijne naald.

MAR10 dag  (1).png
MAR10 dag  (2).png
MAR10 dag  (2).png

Lippigmentatie

Lippigmentatie, ook wel bekend als lip tattoo of lip blush, is een semi-permanente make-up techniek voor de lippen.

 

Het is een procedure waarbij pigment in de bovenste laag van de huid van de lippen wordt aangebracht met behulp van een elektrisch apparaat met een fijne naald. De hele lip wordt als het ware ingekleurd, dit is geen liplijn.

MAR10 dag  (5).png

Designliner

Designliner is een semi-permanente make-up techniek waarbij pigmenten worden gebruikt om een meer uitgesproken oogvorm te creëren.

 

Het is vergelijkbaar met de traditionele PMU eyeliner waarbij een strakke lijn langs de wimperlijn wordt gepigmenteerd. De pigmentatie is subtieler en natuurlijker dan vroeger.

MAR10 dag  (2).png

Deepliner

Deepliner is een semi-permanente make-up techniek waarbij pigmenten worden gebruikt om een meer uitgesproken oogvorm te creëren.

 

Het is vergelijkbaar met de traditionele PMU eyeliner maar in plaats van een strakke lijn langs de wimperlijn wordt er pigment aangebracht tussen de wimpers in.

Eyeliner-droomwimpers_edited.png
MAR10 dag  (2).png

Shadowliner

Ook wel shadedliner of cat-eyes genoemd, is een semi-permanente make-up techniek waarbij pigmenten worden gebruikt om een eyeliner-effect te creëren.

 

Het is vergelijkbaar met de traditionele PMU eyeliner maar in plaats van een strakke lijn wordt er een schaduweffect gecreëerd langs de wimperlijn met een uitloop (wing) op het einde.

_edited.jpg
Image by Marvin Meyer.webp

Ontharing (sugaring)

Sugarwax of suikerontharing is een natuurlijke ontharingsmethode die al eeuwenlang wordt gebruikt. Het wordt gemaakt van slechts drie ingrediënten: suiker, water en citroensap.

 

Het is een veilige en effectieve manier om ongewenste haartjes te verwijderen zonder de huid te beschadigen.

bottom of page