top of page

Opleidingen

"You can't compete with me, I want you to win too!"

Powderbrows 

De opleiding Powderbrows is een 1 op 1 training in samenwerking met de alombekende DMTBEAUTY.

 

Bij deze training hoort een starterkit ter waarde van €1000. Met deze starterkit kun je minimaal 20 behandelingen uitvoeren. Hierin zit een theoriecursus, pigmenten, PMU tools, naalden, PMU toestel en nog veel meer. Kortom alles wat je nodig hebt om een waardige PMU-artist te worden. 

 

ONDERDELEN OPLEIDING:

 

  • Theorie gedeelte dat grotendeels online (zoomsessies) zal plaatsvinden;

  • Online trainingen zoals browmapping, werken op oefenhuid,.. . Deze kun je zo vaak bekijken als nodig;

  • Praktijkdag waarbij geoefend wordt op de oefenhuid, een demo op het model uitgevoerd door mij, uitvoering door jezelf op een model dat je zelf voorziet. Je mag je eigen model om een toelage vragen;

  • Mogelijke uitbreiding: terugkommoment binnen 3 maanden (toelage €500). Hier neem jij je model van de praktijkdag weer mee en voer je de bijwerking op haar uit onder mijn begeleiding.

 

 

WAT WORDT VAN JOU VERWACHT:

 

  • vóór de zoomsessie: doornemen theorie + noteren vragen;

  • vóór de praktijkdag: 1 zijde van oefenhuid volledig gevuld m.b.v. de online training;

  • vóór de praktijkdag: 5 foto’s van browmapping uitgevoerd op klanten/ modellen m.b.v. de online training;

  • ná de praktijkdag: 10 foto’s van modellen doorsturen zodat ik je online een tijdje kan opvolgen en bijsturen indien nodig;

  • vóór het eventuele terugkommoment: sowieso de 10 foto’s van modellen, zodat ik zie dat je geoefend hebt. Een oplijsting van vragen of situaties waarbij je nog vastloopt. 

 

Uit mijn ervaring in het onderwijs en de opleidingen die ik zelf gevolgd heb weet ik dat het weinig zin heeft om een aantal intensieve opleidingsdagen achter elkaar te plannen. Waarbij ik zelf telkens hetzelfde verhaaltje vertel en slechts 1 maal alles voordoe (browmapping, oefenhuid,..). Er komt dan zoveel nieuwe informatie op je af op korte tijd waardoor je meer dan de helft al vergeten bent nog voor de opleiding ten einde is.

Het doel is dat je na de opleiding zelfzeker genoeg bent om volledig zelf aan de slag te gaan. Deze zelfzekerheid bekom je enkel door te oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Practice makes perfect! Daarnaast geeft het mij veel meer mogelijkheden om te zien waar je talenten liggen en waarin je extra bijsturing nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat de opleiding specifiek is afgestemd op jou.

 

 

 

BELANGRIJK:

 

Zodra je de opleiding boekt ontvang je een factuur van de starterkit (€1000) en het voorschot (€500). Wanneer dit bedrag ontvangen is wordt de starterkit opgestuurd naar het door jou opgegeven adres en ontvang je digitaal de online trainingen. Dit bedrag is achteraf niet meer terug te vorderen omdat je de starterkit en online trainingen al ontvangen hebt. Er wordt contact met je opgenomen om opleidingsdata in te plannen. 

 

Het overige bedrag (€1500) betaal je op de praktijkdag. Na de praktijkdag ontvang je je certificaat. 

 

Let op: opleidingen zijn pas te boeken vanaf najaar 2023. Neem contact op via WhatsApp als je alvast je plaats wilt reserveren.

MAR10 dag  (7).png
bottom of page