top of page

Deepliner

Deepliner is een semi-permanente make-up techniek waarbij pigmenten worden gebruikt om een meer uitgesproken oogvorm te creëren.

 

Het is vergelijkbaar met de traditionele PMU eyeliner maar in plaats van een strakke lijn langs de wimperlijn wordt er pigment aangebracht tussen de wimpers.

Deepliner

Het is een procedure waarbij pigment in de bovenste laag van de huid wordt aangebracht met behulp van een elektrisch apparaat met een fijne naald.

 

Deepliner is geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele ooglook. Het wordt gebruikt om de ogen optisch groter te doen lijken en om meer diepte en dimensie te geven aan de oogopslag.

 

Het doel is een natuurlijk resultaat. Ben je een uitgesproken make-up look gewend dan zul je altijd achteraf nog make-up moeten aanbrengen om die make-up look te verkrijgen. Er kan van een deepliner achteraf wel nog overgegaan worden naar een designliner of shadowliner.

Hoe bereid ik me het beste voor op de behandeling?

Drink geen alcoholische of cafeïne houdende dranken 24u voor de behandeling. En laat de behandeling niet toepassen onder invloed van drugs.

Hou er rekening mee dat de ogen nadien 24u niet nat mogen worden en dingen zoals make-up, zon, zwemmen, gelaatsverzorgingen, botox en sauna de eerste 2 weken vermeden moeten worden.

Overleg met arts indien:

- minder dan 4 maanden zwanger (infecties)

- hepatitis, diabetes, hart- en vaatziekten

- bij gebruik bloedverdunners, cortisone en roaccutane

MAR10 dag  (13).png

Voorafgaand

Voorafgaand worden de ogen verdoofd. Er wordt geen tekening gemaakt zoals bij powderbrows, lippigmentatie, designliner of shadowliner aangezien de wimperlijn volledig wordt gevolgd.

MAR10 dag  (5).png

Na de 1ste behandeling

Na de eerste behandeling vervaagd de kleur nog tot 70%. Er is daarom een bijwerking binnen 3 maanden vereist om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Eyeliner-droomwimpers.jpeg

Resultaat

Het resultaat van deepliner blijft doorgaans 1 tot 3 jaar zichtbaar afhankelijk van factoren zoals huidtype, levensstijl en verzorging. De zichtbaarheid van het resultaat kan verlengd worden door middel van een bijwerking.

bottom of page